Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska jag njuta av risken att förlora dig.

 

Visst

är det härligt

att jag nu ibland, kan vara rädd för

att jag din vänskap

kan förlora.

 

Det var då du inte såg mig som vän

och jag inget hade och förlora

som allt var pest. 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 11:22



Bookmark and Share


  Linus Nilsson
Jag gillar hur du vänder på saker och ting!
Att det finns flera sidor som man kan välja att se. Du visar det.

Titeln gillar jag skarpt, den har en aktiverande känsla. Kanske du skulle kunna raffinera dikten på något mer sätt, något personligt ordval eller någon situation eller något mer egensinnigt?


Tack för grillningen senast förresten. Det var trevligt, jag blev väldigt trött av vinet dock..
:)
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf