Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting finns Nu Nu Nu

 

Vi har
redan levda liv mellan oss
avstånd i geografin
själslig frihet

Rymd

Vi har
mötts setts språkat älskat
befunnit oss i samma rum
timme efter timme
varje sekund

Skrattat

Du har
spelat med fingertoppskänsla
på min darrande kropp
mina nervers strängar
sjungit för mig

Musicerat

Vi har
speglat oss i våra ögons klara blickar
smakat den extasiska svetten
intagit varandras kroppar

Njutit

Vi har
leende slickat i oss
våra varma generösa
kroppsvätskor

Kommit

     * * *

Mellan Oss

existerar inte tvång, plikt, skuld
självhävdelse, missunsamhet
eller svartsjuka


Mellan Oss

råder endast ärlighet, kärlek, lusta
inget är någonsin säkert
aldrig förutbestämt
eller inrutat

     * * *

Du har
givit mig den avgörande pusselbiten
fått mig att expandera
som människa
könsvarelse
själ

 

allting finns

Nu

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 327 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-06-15 21:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I allra högsta grad sensuell och livsbejakande.
2008-06-17

  RogerIvan
Vilken härlig, stark, köttig, blodfylld skön text. Den lämnar en skön känsla efter sig i min kropp.
2008-06-16

  Fineshrine
vackert och känslostarkt!
2008-06-16

    ingvar VIP
Mycket bra poetat!
2008-06-16

    Ken Cassel
Tjusigt Christina!
Tycker även om ditt nya fotografi

Kramar
2008-06-16

    Askes
Verkligen suverän! :)
Bra skriven text som lämnar en skön känsla i magtrakten!
2008-06-16

  Ola Rydberg
Riktigt
starkt och känslosamt här

gillade dikten i sin helhet
2008-06-16

    ej medlem längre
Ljuvligt berättat om det ljuvliga*L*
Grattis även till läsvärda placeringen!:)
2008-06-16

  theperna
gränslöst levande, en strålande gnistrande läsning
2008-06-16

  Björn Karlsson
Bravo violen

livsbejakande skrivet
skarp men ändå mjuk känsla
2008-06-16

  Lyckohäxan Enediel
Aaaah fan va nice!! =)
Så underbart, UNDERBART skriver!
2008-06-16

    Trast
Härligt. Otroligt produktiv.
2008-06-15

  Lena Renman
Allt är och det är nu och ja, ta vara på det som denna dikt gör! Väl skrivet
Lena
2008-06-15

  Maria Zena Viklund
ja allting finns nu, mycket vackert skrivet!
2008-06-15

  Lena Krantz VIP
Ja så är det, allt finns (för dig) just nu och jag bara sitter här och ler brett! För du vet, det väcker hopp även för mig!

Du förmedlar denna din lycka så bra dessutom!
*glad*
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol