Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varde ljus!

När jag var liten fruktade jag rullgardiner;
blint blankstirrande, avvisande,
tomma på intryck.

Som vuxen vill jag fortfarande sova
utan gardin eller persienn
och vakna av soluppgången.

Jag söker det konkreta,
det handfasta.
Jag vill se och känna,
föredrar skrivmaskin
och vill ha sex i dagsljus.

Jag vill veta alla hemligheter;
bakom dörren,
bortom skogen,
under ytan,
i ditt huvud.

Vad vill jag göra med denna kunskap?
Ingenting.
Jag vill bara veta.

 




Fri vers av Fader Magnus VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-16 06:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi är nog inne på samma linje du och jag. Även om jag gillar persienner.
Men man vill veta...
Är det ett trygghetsbehov som tar sig sådana uttryck...?
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Fader Magnus
Fader Magnus VIP