Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
`adjö du älsklings rara `


månen

ute på gräset, vid grindöppningen
bortom ängen på andra sidan

där just efter horisonten
delar trädtopparna sig genom mörkret utav himlen

just där ser jag månen älskling

med kraft i sitt genomslag
storartat och djupt
faller den sakta ner
ner mot gränsen, bortom fjärran land

ljuset lägger sig i mörkret
och dimman mellan trädgrenarna
tystnar i dvala

det blir mörkare här nu

månens kärleksfulla tecken
säger adjö till liv
och skapar en värld utav
mörker, tystnad, och stillhet

hejdå min älskade, följ med
månen till andra sidan
följ med ljuset och lev ditt liv
bortom längtan, närhet och frid, till ingenstanns

fyll din tomma själ med det liv
solen för med sig när den går upp

ge dig av älsklings rara
jag finns inte bortom gränsen

men alla dagar under nattens tår
ser vi samma sol
och delar samma måne




Fri vers av wellness tina
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-17 08:08



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Läsvärt! Mycket fint skrivet.
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

wellness tina
wellness tina