Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dikt om vänlighet

Ska du ha en bit tårta pågjävel
Ska du ha en tip top eller en
magnum fylld med nötter
ska du komma in och ha lite
slickepinne, ungjävul


Ska du ha en smäll älskade du
ska du åka karusell eller bara
på pakethållaren rakt in i
helvetet, är det det du vill
älskade kära lilla du


Vill du ha en pizza med allt tjockis
vill du ha en pussåkram eller
en stor spann med sylt att sätta
i dig på en kvart för om du vill
kan du få det, fetto


Vill du ha pengar, stackars hemlös
vill du det så får du fan fixa det
på egen hand, för jag ska mata ankor
och sånt för mina småmynt men jag
tycker synd om dig, också





Fri vers av Sten Hansi
Läst 1412 gånger
Publicerad 2005-07-04 18:35



Bookmark and Share


  Sten Hansi
kan man radera folks omdömen?
2005-07-10

    n.
ditt sätt att skriva påminner lite om bob hanson
i like
2005-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Sten Hansi
Sten Hansi