Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå hatet mot våra fotbollsspelare efter matchen mot Ryssland. Tyvärr är min syn på oss människor - med många, många fantastiska undantag - negativ


Ej mycket tycks ha förändrats

Ej mycket tycks ha förändrats
sen Jesu Kristi tid.
Ena dan sjung Hosianna
och allt är glädje och frid
den andra så ekar ropen
\"Korsfäst tills livet har flytt\".
Vi människor är ännu oss lika
och inget har blivit nytt




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-19 20:19



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
*svär tyst*
Okej...alla fattar...det verkar omöjligt att stava till HJÄLTAR!!!
2008-06-20

  Lyckohäxan Enediel
Menar inte \"hjälar\" såklart...utan hjätar...:)
2008-06-20

  Lyckohäxan Enediel
Ja och jag undrar...varför är landslaget hjälar när de vinner bara? Jag gillar inte sånt...för jag hoppas och tror att de alltid gör sitt bästa...och om det inte är gott nog så undrar jag...vad kan en människa mera göra?
2008-06-20

  Bibbi VIP
Nej, tyvärr \"inget har blivit nytt\"
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP