Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min mamma

Låt mig förklara kort och gott i ord,
en kärlek från dotter till mor.
Min mamma hon är en ängel utan dess like,
hon har alltid plockat upp mig från djävulens
dike, tagit mig intill hennes bröst,
tröstat mig med lugnande röst

Dagar jag bar på smärta lånade hon
mig sitt hjärta, det gav mig en styrka
som är värd att dyrka.
Jag vill tacka dig min underbara mamma
för att du lät en del av ditt hjärta i
mitt stanna.




Fri vers av la paz
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-21 18:17



Bookmark and Share


  ßluie VIP
en fin hyllning till en mor
2008-08-21

  friheten
Väldig fin skriven!
2008-08-04

  All
Otroligt fint, en sådan mamma vill jag vara
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

la paz
la paz