Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

Det största är naket, kan inte kläs i ord.

Som det jag känner för dig, trotsar definitioner.

Inte finns det väl något speciellt, i dina ögon, hos din hud?

Som gör mig knäsvag, feberhet, vid blotta tanken?


Du är inget speciellt, inget fantastiskt,

men du är du, och ibland...

i en folkmassa, eller helt ensamma...

möter dina ögon mina







- och jag vet...






Att jag är menad för dig,

sedan tidernas begynnelse.

Liksom du för mig,

i evighet.







Övriga genrer av Attimi
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-23 14:06



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Alltid lika exakt, du, i ordval, med fina vändningar i texten. Vackert
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi