repris - något redigerad" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris - något redigerad


Sofrosyne

  

 

dömd

av evig dygd

vandrar Hon

äter aldrig mer än Hon behöver
nyttjar inte alkohol
sover sparsamt
har aldrig lampan tänd när Hon har sex
om Hon någonsin har sex
skrattar dämpat och artigt
höjer aldrig rösten
sitter med benen tätt ihop
Hon utmärker sig inte det minsta
skulle aldrig komma på tanken
att ta för sig...

Hon överstiger aldrig sin egen gräns
prövar inte sina vingar
vågar inte utforska sitt inre

Hennes steg välanpassade

Måttfulla

 

i Min skugga förblir Hon!

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-23 19:04



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Den här var rolig:))
Speciellt sista raden:)
2008-09-13

    Askes
Snyggt!
2008-06-24

  Lena Krantz VIP
Ha....precis! ....och i skuggan skall hon fortsätta gå tills hon vågar...
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol