Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag var liten

 

låg jag en hel natt

(tills jag domnade bort av utmattning)

och lyssnade på mina andetag

fasan jag kände

över att råka glömma bort

att andas

var gastkramande

 

om jag då hade förstått

vad det autonoma nervsystemet

betyder för våra kroppar

för våra liv...

 

då hade jag inte behövt våndas

en hel natt

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 357 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-24 17:09



Bookmark and Share


    Askes
Hehe, traumatisk upplevelse! Tur att du vet bättre nu för tiden! :)
2008-06-24

  berxper
Ja, det är tur att nervsystemet funkar så.
Men stackars dig - det måste ha varit hemskt!
2008-06-24

    Detvaraldrigjag
Mhm intressant,visste inte att man faktiskt kunde sluta andas av sig själv...Fint och lite rytmiskt skrivet :D
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol