Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Organisera mera 1: Handväskan

10 viktigaste sakerna

Plånbok m. id-kort, busskort, betalkort och lånekort.
Nyckelknippa m. husnyckel och maskot (MKT VIKTIGT)
Mobil
+
Mobilladdare
Digipass
USB-minne
Kalender
Penna
Anteckningsblock
Necessär m. fickspegel, cerat, tandborste, tandkräm och tandtråd

Åtminstone mitt liv blev mycket lättare när jag inhandlade 1 plånbok (modell mormor) att ha plånbok, nyckelknippa och mobil i. Den är lätt att plocka åt sig om man ska ut på ett snabbt ärende och är också lätt att hitta i handväskmörkret. Resten av sakerna har jag i en lite större necessär. Kolla Ordning och Reda, som har fina i flera färger.

Mindre viktiga saker, som kan vara trevliga att ha med sig

Kamera
Vattenflaska med dropplås
Minitermos för kaffe (finns t.ex. snygga på COOP)
Hårborste (EN REN FÖR SJUTTON!!!)
Frukt
Tuggummi

Kameran är ett nytillskott i min handväska, men den blir allt viktigare. Har skaffat mig vanan att ta kort på saker jag tycker är intressanta istället för att skriva ner dem.











Prosa (Prosapoesi) av Attimi
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 10:28



Bookmark and Share


  Marreb
Det låter som min handväska som jag har med mig överallt. Släpper den inte ur sikte. :-) Skämt åsido, den behöver rensas då och då när det hamnat kvitton och papperslappar och annat trams... som INTE står med på din lista.
2008-06-26

  ÅsaLena
Tips: man kan ha en dotter som är "städfreak" och "organisationsholic" och så kan man ge henne en slant för att bringa ordning och reda i skåp och garderober.
Varning dock - i städivern kan hon slänga sådant som ser ut som skräp men som av någon outgrundlig anledning har blivit en pryl med affektionsvärde!
2008-06-26

  Attimi
Hmm...kanske lite fånigt inlägg, men jag inser mer och mer hur otroligt viktigt det är att ha koll på sina grejor. Det kostar både tid och pengar att hela tiden leta efter bortappade saker och det är tungt att bära med sig en massa skräp, som kan vara "bra att ha". Har ni några tips på hur man gör vardagen lättare får ni gärna dela mer er!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi