Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för sent

Flimmer, för mycket flimmer
och piller, för många piller

tvivlet som förgjorde den man var
eller inte tillät
lämnade återbud på ens eget jag
spottade sig själv i ansiktet¨

och högg av sig sina tummar
så att man inte ens kan skriva längre

repliker, för många repliker
och dåliga immitationer
av den man trodde var förväntad

tills man upptäckte att allt var ett missförstånd

men då var det för sent

kreativiteten för evigt avtrubbad,
men vad värre av
all smakessens av jaget utspillt
bara en tom och trasig flaska kvar

av uppdrucken sprit
och tomma burkar zoloft och stesolid




Fri vers av Arwen
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-06-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen