Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...svårt att lämna....någon annan ensam...med sin längtan!


Avsked


Lämnar

en blomma i vasen

min doft i din näsa


vandrar ut genom dörren

och gråter


tårar

som inte du ska bära




Fri vers av livsdans
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-29 10:54



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Oj så vackert...vilken underbar liten dikt...fasen jag ryser ju så fin är den!
2008-07-02

  korpfjäder
Ett koncentrat att vila i. Gillar att få plats med egna tankar mellan orden du satt ihop så vackert - och doften!
2008-06-29

    amorfati
En vacker, koncentrerad berättelse som jag gillar just för enkelheten i ögonblicket.
2008-06-29

  Teresia Ridell
Vemodigt, vackert !
2008-06-29

  friheten
Väldig sorlig,. men bra poetat
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans