Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är allt ett minne

Snart är allt ett minne
gömt i törnesnår,
djupast dolt därinne
drömde du en vår.

Snart blir löven glesa,
står sin sista strid.
Du är klar att resa
bortom rum och tid.




Fri vers av Erik L
Läst 321 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-29 12:12



Bookmark and Share


  Thommy
Jag tycker verkligen om dina korta dikter, dom säger mycket i sin korthet, orden känns riktigt och äkta lagda.
2008-09-21

  Yvonne
Suveränt bra skriven dikt. Ja, hösten kommer till slut. Är man redo för avfärd då?
2008-06-30

    Bodil Sandberg
Applåder Erik!!!
2008-06-30

  Regular
En mycket vacker dikt...*bugar*
2008-06-29

    JJ VIP
En mycket fin dikt där jag åter ser din ådra av Ferlin, ingen kopia det är absolut inte så jag menar. Mer att du funnit samma sträng av vemod och död! Spela gärna den strängen Erik! Mvh. JJ.
2008-06-29

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja allt blir minnen.
Och man undrar ju
ifall man tar dom med sig.
Fint poetat om slutet
2008-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Helt suveränt diktat!
En underbar dikt, helt enkelt.
Och så sann och koncis!
2008-06-29

    ingvar VIP
Mycket vackert skrivet
kärleksfullt och skönt
men ännu står livet
blomstrande och grönt.

Ännu får vi önska
att få stanna kvar
snart nog vissnar grönskan
och från allt vi far.

Snart är våra minnen
allt som återstår
men se, längst därinne
blommar evig vår.
2008-06-29

  Björn Karlsson
Framförhållning
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L