Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ett svin.

Du fick mig att gråta floder, är du glad nu?

Det finns något som jag måste berätta för dig, du får veta det när jag kommer hem, öga mot öga. Du måste lova mig att du kommer stanna kvar, inte låta mig gå, för jag kan inte vara utan dig. Det har skurit ut en bit av mitt hjärta, gjort min själv lite mer trasig. Jag som försökte så längre, och hade det nästan. Blev så nertryckt igen, på grund av någon annans sorg,längtan och hämnd. Den tryggheten och glädjen jag en gång hade där är nu sviken, bränd till aska föralltid. Något vi alla byggt upp iår, blev förstört på en sekund. Mina tårar rinner för er alla, men det är bara en som bär skulden i det hela. Jag trodde lite bättre, men som vanligt så har du också visat att du inte heller är bättre. Jag är starkare än dig, så jag kommer klara mig. Everyone i know goes away in the end. Jag är så trött på det. Oroa dig inte, du ska få veta. Det är din förlust inte min, inte denna gången heller. Jag va där för dig, va du tvungen att utnyttja mig för det? jag älskade dig, tydligen så va inte det tillräckligt. så det har nu gått över till hat, du valde det. För mig är du ingenting värt, du är inte ens värd att kasta i en soptunna, du är skitigare än så. Du blev en orsak till min smärta. Du kanske njuter av att våldta andras hjärtan, iallafall mitt.


© angelika jönsson
2008




Övriga genrer av angeliika_
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-06-29 16:26



Bookmark and Share


  Fånga dagen
kram
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

angeliika_