Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbi

motsats mot driftig
underdriftig
understimulera-d/r
i livet

konstigt kort namn på det
LIVET

alltid i bestämd form
jag är obestämd form
formbar
men
icke formbar

sanning är ett konstigt ord på det
SANNING
hur kan man sätta ett epitet på något splittrat
utstrött
svävande
och hur kan man

tro på
det man tror på som
sanning

Jag minns knappt hur det var att rusig
se ut från ett fönster mot nattens Florens
för jag vet inte

om det var en del av livet
om det var sanning
eller vad det var

vad det än var så är det ouppnåeligt och förbi




Fri vers av Arwen
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-29 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen