Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goder morgon, nu är jag trött.

Hur många vägar ska en flicka gå
innan hon hittar öppningen in till lakanen
och slipper sitta och tänka över sitt liv
3 på natten?




















... 7, 13, 2?




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-30 12:42



Bookmark and Share


  Solstorm
ahhh, du är typ löjligt bra!?

du är fantastisk!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema