Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen sover vaken

 

¤ 

Kroppen sover

vaken

nattens ljus

tänder livets sol

i

sommarljum natt.

¤

 




Fri vers av KristinaE
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-02 00:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämt på tema med såväl närhet som rymd...vackert formulerat
2008-07-03

  Maria T
Vacker poesi
2008-07-02

  Dilsewat
Med känsla, skört och mjukt!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE