Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hett sommargrus

 

Vandrar vidare på knastrande

varmt

hett

sommargrus

doften når mina sinnen

värmer

 

ordet är

GODHETEN

 

de

vandrar över bergen

ofrivilliga flyktingar

 

tänker

vi vandrar frivilligt

för att få

ro vila frihet

 

de vandrar för att få

ro vila frihet

 

finns

godheten

¤




Fri vers av KristinaE
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-03 16:53



Bookmark and Share


  Jack_iX
Finstämt o skön läsning vi bjuds på !
Godhet i vackra ord !
2008-07-04

  Ronny Berk
så vackert den vandringen finner sina fötters längtan efter den rogivande friheten... godheten...ja...
2008-07-03

  Maria T
En dikt fylld av medkänsla, värme ja godhet
2008-07-03

  Mats Henricson
Skönt uppställda strofer med innerlig värme och fin människokänsla..
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE