Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..det var något om en Stockholmshäxa..

 

hon den heta som bland cybersidor leta´
efter skön och hård.. yngling
dessa unga släta

och raraste ting

när hon någon fann - ett vackert embryo till man
lockade hennes mörka röst
och vårtiga.. 

gravitationstyngda bröst

hon var alldeles speciell förföriskt sensuell
när hon varje mörk msnkväll
visade upp sig

lustfylld ändock snäll

så rara och fina de var allihop!
hennes åtrå for runt
i loop efter loop

´vill ha, vill ha´ var mantrat som hon tänkte
begäret brann i kroppen
och hennes mörka ögon blänkte

hon var till sinnet generös och älskvärt stor
(och helt säkert jämngammal med deras kära mor)

men det hon ville ha av yngling varje da´
var att bli åtrådd kvinnligt sedd
och ja.. lite skönt förstås

i hennes heta bädd

så hur gick det för vår häxa
hon som lockade och drog
tror du detta var en läxa
tror du hon någonsin fick nog?

nja.. svaret på den frågan
den besitter faktiskt Jag
en sanning jag ömt vårdar 

varje natt och varje dag

jag har en sak att säga
så vännen hör nu på!
livet är en maträtt
för unga som för grå

de unga männen 
de vill lära sig att älska utav oss
de vill veta hur de kan få en kvinna att gå loss

så ge dem det
ja, lär dem allt du kan och vet förstås!
i gengäld
blir din kropp och väsen smekt

tills du i orgasmer skönt förgås...

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-03 22:14



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
En mystisk icke mystisk text, någons verklighet:) Tack för läsningen!
2008-09-13

  SportPoeten.
Unga killar och gamla kärringar. Äckligt.

=)
2008-07-05

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Underbart! Så borde alla göra...fasen tänk om livet skulle bli roligare då?! *ler*
2008-07-04

  VITRIOL
En modig häxa i en vardag där magi och lusta lätt glöms bort bland alla dem som inte vågar hela vägen att tro på sin passions kraftfulla väsen som förlöser den längtande och som förför och förgör den skam hos dem vars önskningar ligger i dolt förvar. Insiktsfullt och humoristiskt skrivet!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol