Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ihågkomster


han låg i skuggan
försökte minnas en smak av sommar

en kyss




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-06-17 13:34



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag försöker klura ut vilken årstid han befinner sig i, i stunden.
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP