Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot det okända känns allt igen


Tiden går i takt med mitt hjärta
sommarflugor surrar mina frågor
medan min andhämtning lappas med livet

På sänkta ögonlock lägger sig tystnaden
i min drömbild skapas visioner
medan min längtan kramas av stunden....

kärleksöga i flykt över trädtoppar
i lockrop till platser obesökta
av kärlekslängtan återförenade

Kärlekstörst släckt av lätt beröring
där på duntäckt mark slår pulsar
virvlar i ömhet fjäderlätta




Fri vers av Rosen VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-05 20:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
VACKERT!!!
2008-07-12

    ej medlem längre
Vackert skrivet och med en drömsk atmosfär. Varje rad är vackert formulerad och läsvärd i sig...
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP