Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens stund

 

längtan till

evighetens vila

längtan

 

drömmer om dess frid

 

mor

kom på besök i natt

vi fick en fin stund

bara hon och jag tillsammans

 

innan hon gick

igen

 

allt kändes verkligt

en fin stund

utan adjö

 

tills vi ses igen




Fri vers av KristinaE
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-07 03:02



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Alltid bra att ha en bra känsla för sin mor (eller far med, fördendelen). Fint tolkat .
2008-07-07

  Maria T
Så lugnt
en stilla frid
harmoni
2008-07-07

  Fredrik Stillesjö
Hej KristinaE!

Vilken vackert möte, och trösterikt... Hälsar vännen Fredrik
2008-07-07

  Ilona _L
Vackert skrivet!
Sådan harmoni i uttrycket.
Har träffat min far på liknande sätt!
2008-07-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Vackert uttryckt! Jag känner det som en sådan där dröm, då man inte vill vakna utan få blunda och fortsätta lite till.....
2008-07-07

  DaDakK
Ouff! vilken rysning...
Så vackert, jag längtar till den dagen jag med.
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE