Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet man inte vad man har förlorar man det till slut...


När jag kastades ner genom himlen



Jag hade badat i tårarnas flod
gått på stigar av glas
bott i hus av eld

Men jag såg tecken på himladans

Sen kom sorgen och vävde in mig i sitt nät
skapade en mur runt mitt sinne
stålsatte sig i mina känslor

Men jag såg en skymt av himlavalvet

Då kom floden och sköljde över mig
glas kastades i mina ögon
elden sattes på min själ

Och jag föll ner från himlen






Fri vers av Michmich
Läst 508 gånger
Publicerad 2005-07-09 23:40



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Oj.. jag brukar for det mesta slas av slutet i dikter men den har dikten ar bara sa fenomenal, rakt igenom.. varje ord ar magi.. vackert flyt ocksa!
jag ar nog snarare den som sitter dar nere just nu.. STRALANDE!
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich