Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på andra sidan viken


satte vi oss ner

kaffe och smörgås åt vi

kartboken åkte fram


där fanns hela världen

framme för oss att se


vi såg på varandra

frågade oss

vart åker vi


vi kom som längst

till Ystad

men oj vilken resa


för otrolig för att fotografera

dokumentera





Fri vers av Helene Månsson
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sjukt vad gulligt!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma