Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgång i nepal

 

nyvaken på tur i nepal

soluppgång över världens högsta berg

vilken morgon

vilket ljus

fångad av vinden

 

njuter av minnet




Fri vers av KristinaE
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-07 23:37



Bookmark and Share


  Cris
Ah...vad skönt
2008-07-11

  Jack_iX
Låter underbart som en dröm som fick upplevas.
Härligt att få läsa o låta vindarnas fantasi svepa mej dit.
2008-07-10

  Ilona _L
Mmmm så fint!
NU minns jag min resa till Nepal/Katmandu 1977...det var ett tag sen.
Tack för det!
2008-07-08

    ej medlem längre
...minns du inte att jag skulle med ju...*S*
Underbart! Kan inte föreställa mig det du upplever där...
*SUCK* *S*
2008-07-07

  Mats Henricson
Vackert, vadå "avis" jag blir, tyvärr utgör en notorisk flygskräck ett svårt hinder för mig, förrutom det ekonomiska, förståss... Men det är, alla gånger ,fascinerande och det ordet räcker knappt, "raffineratfascinerande", drar jag till med ! Fint snidat !
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE