Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
furie in action


nostalgi

Det är bara så
att nostalgin kommer krypandes
under skinnet
för att sedan försvinna
djupt innom mig
på sitt egna lilla vis
då sitter jag ensam kvar
och hoppas
på att altting har en fortsättning
och att jag inte..

..går under helt




Fri vers av Furie
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-08 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie