Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lek med orden denna enormt varma sommardag


Kvinna


Jag är livfull
jag är levande

jag är moder.




Bunden vers (Haiku) av KristinaE
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-07-10 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE