Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lutad mot mitt öra


Din röst kläs i sårbarhet,
om och om igen i dina vingklippta svar...

dina frågor har inget egentligt fäste,
då de flutit iväg med ditt lösgjorda ankare
och av ditt nasala ljud inser jag
att du är på väg att drukna.

Ansträngd under empatisk låga,
trevar mitt jag med ditt...

dina fiender blir även mina
våra jag rider iväg på vågen
under bogsering intrasslade i livlinan
mot stranden där ditt luftslott raserats.

Din röst bryts med min...

orden lägger sig i din torkade strupe
och de tycks även läggas i min.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-10 21:01



Bookmark and Share


  Kalle.O
Otroligt snyggt framförd text!
Applåd!
2008-07-19

  Carola Zettergren
Mycket bra!!!
2008-07-12

    ej medlem längre
Vacker och svårtolkad. "Ansträngd under empatisk låga", det känns som om det pågår en kamp mellan de två i dikten, men samtidigt finns mycket kärlek. Intressant, och bra!
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP