Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte vart jag är på väg i livet.. känns inte som jag åstadkommit nått.. Men det har jag ju.. jag födde Dig!


trappsteg av hopp



Jag vandrar i livets trappsteg..

på väg mot framtiden..

det går undan..

men plötsligt stannar jag..

trappstegen framför mig ebbas ut..

jag faller..

längre och längre ner där endast mörker omger mitt essens.

tills jag landar...

Då ser jag dig!

Du sträcker ut din hand..

och jag tar den..'

jag släpper den "aldrig"

älskar dig!




Övriga genrer av wiicca
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-11 01:00



Bookmark and Share


  hilja
Underbart!
2008-07-13

  Il poeta della luna
Så underbar känsla du förmedlar tillslut!
Kan känna hur handen tar tag i mig
- och aldrig släpper
Jag gillar ditt flyt som du erbjuder läsaren(!)
En skön läsning!

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca