Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT SLAG UNDER

 

Ingen vet var du hör hemma

Ingen ser dina ögon i solen

 

Ord bakom ointagbara murar

Ord bakom molnen där i solen

 

Vi vet alla kärnan till ditt kaos

Vi ser alla hopplösheten i ljus

 

Örter läker inga sår som du orsakat

Örter som du odlat i själens växthus

 

Jag vet vem det är som ligger slagen

Jag ser röken stiga upp över taken

 

Kroppar förlustas i varandra bakom lås

Kroppar är bara men endast din är naken

 

Alla vet att du vill bort härifrån

Alla ser nu dina bilder på väggen blekna

 

Motstånd föraktas och du står kvar

Motstånd förvinner och jag inför dig veknar

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna