Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek..

Min kära fina Marijana
du som står mig väldigt när.
Jag tror nog det beror på
att jag håller dig så kär.

Åt dig jag ger min kärlek
liksom smultron på ett strå.
Kan nog verka ganska enkelt.
men jag tror att du förstår.

Att givaren är vännen kär
som tycker du är grann.
Han plockade upp smultron
som i skog och mark han fann.

För ett strå med röda smultron
säger mer än tusen ord.
För tanken bakom givandet
beror på kärlek stor.

Så därför kära vännen min
ta min vänskap öm och fin.
Du har nyckeln till mitt hjärta
och kan alltid komma in.




Fri vers av Per-Gunnar Lejon
Läst 546 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 19:51



Bookmark and Share


  aol
så vacker poesi om din kärlek
läs min dikt kär ett fint kompliment till din egen så fina
2008-10-09

  friheten
Sista raden är väldig fin. Gillas!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Per-Gunnar Lejon