Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti


Efter en natt i vila
i slutna sinnen
stampar mina känslor
på ömma tår

de svullnar under dagen
men lägger sig
i nästa natts drömmar
vid okända mål

Efter en natt i vila
i jagets möte
korsfästs min själ
vid ögats kant

det irriterar och svider
men läker ut
vid nästa natts sökande
i vad egot satt

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-11 22:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ÅH SUVERÄNT!!!!!
2008-07-12

  Kalle.O
Snyggt!
2008-07-11

  Alstermark
"korsfästs min själ/vid ögats kant" Fantastiska rader! Tack!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP