Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskvärda hem

Hem till
min mor

Hem till
min far

Hem till
mina systrar

Hem till
mig




Fri vers av Sparven
Läst 270 gånger
Publicerad 2008-07-11 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven