Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från och med 27 juli är han med mig för evigt

Provokativ skrik
konstnärlig toppenlösning
ett rop på
dra du åt helvete värld
fann mina egna steg
på mina egna vägar
gjorde jag
både en bekännelse
en vampyr
och den mest blödande poeten
i mitt liv
ska bli mina ögon i nacken
förvaltaren av själ
och beskyddaren
för mig
och egot rodnar inte
ens




Fri vers av opheliavampira
Läst 717 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-12 16:30



Bookmark and Share


  sunflower
mycket bra!!!
2009-08-19

    användarvänlig
Håller med föregående skrivare!
2008-11-22

  Kristina Olsson
åh gillar sista raden
"och egot rodnar inte ens"

Mycket bra. applåd
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira