Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag är vill jag vara

Den du vill att jag ska vara,
hon finns inte.
Varken i dina tankar,
eller i mina drömmar.

Varför slösar jag ens bort min tid på dig?
Känna mig älskad,
är det såhär det ska vara?
Äkta kärlek,
förlusten känns så stor.

Livets alla färger försvinner,
lövens gula färg stannar kvar.
Påminner mig om att allt ruttnar,
och blir begravet.
Kanske även vi.

Men vad vet jag,
ja säg det.
En ensam obetydlig kvinna som jag.
En kvinna som inte vill böja sig för dig.
Du kanske inte vet det,
men jag vet.

Den jag är vill jag vara.




Fri vers av aouwseh
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 22:41



Bookmark and Share


    Jojjan
Riktigt bra! Applåd ska du ha :) (oj, vad snyggt rimmat det blev där)
2008-09-13

  lyckeli
Stark är bra!!
2008-07-13

  camillala
önskar jag kunde känna så också!
nice skrivit!
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

aouwseh