Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad roligt! Jag ska bli onkel! Del 2

Vad händer? Har luften tagit slut?
Vad händer? Ska ja slutligen buas ut?
Va? Ni även?
Precis som hönan plockas av räven!

Jag är för evigt glad,
fick reda på att jag ska bli,
båd' morbror o farbror idá!

Jag hissar den opp,
flaggan i topp,
klockan fem, skall er arvonkel opp!




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 440 gånger
Publicerad 2008-07-13 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson