Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tycker om


ode till ekelöf

 

 

 

när berättarrösten säger som det är

som inte konstlar till det som redan är mystik

som inte trollar med min semantik

som inte villfar mig

 

utan håller helt enkelt - utan fordran

vid handen

och går med - trofast - oklädd

 

som meningar helt utan adjektiv

som tomma landskap

 

inga målningar




Fri vers av wayward - taiga
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-15 00:17



Bookmark and Share


  SportPoeten.
Den enkla rösten. Är det inte det vi ofta eftersträvar? Men å andra sidan: målningarna och bilderna gör vårt språk levande och magiskt.

Särskilt ditt.
2008-07-15

  Per Rydberg
Tack: tydlighet tilltalar träffsäkert!
2008-07-15

  wayward - taiga
till Gunnar Ekelöf, till solitärerna,
till Vindspel

nu har jag lättat hjärtat

"jag sjunger om det enda som försonar"
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga