Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...man ska helt enkelt skita i kärleken:-)


Jag har kommit på det…!

Man ska hålla sig undan,
Det är så det är,
Man ska hålla sig undan,
Varje kärleksaffär.
Det är så du slipper pirret,
Och oron i din mage,
Det är så du slipper svinnet,
Från själen likt i sagan…




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-15 14:53



Bookmark and Share


  Angeldust
väljer själv hur man gör, men kärlek kan svida /kram Tinny
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson