Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov av vardag

.

Semestern som borde ge förnyad kraft

- den stressar min själ




Fri vers av Mejja
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-07-15 19:54



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja du sanningens ord som många nog känner igen!
2008-07-15

  HQ
Jag visst behöver vi alla strukturen som vardagen ger oss.
Helt sant!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mejja