Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godhetens värme

 

 

vilar i varma händer

tryggt

 

varma händer

varm röst

värmer

sorgset hjärta

 

lena ord tröstar

 

vaggas till sömns

i

tysta rum

 

varma händer

smeker sakta

håret

 

vaggas till skön sömn

närhetens glädje

 

ber

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-15 23:27



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härlig och vilsam, en "vaggvisa för vuxna", bokmärkes !
2008-07-16

  Anders P VIP
en fin godnattdikt, eller sång?
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE