Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handslag

Han med sitt ena öga,

steg så ned till mig,

ställde mig en fråga;

"Vad kan jag göra för dig?"

Jag sa´jag ville veta,

hur världen blev till och varför...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson