Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så, hädanefter intet

 

Åhhh men så underbar!

skratt

vin

taxi

drink

ny taxi

ny drink

 

och du tog på mig hela tiden

rörde mig

berörde mig

 

-Vi skall åka till Syafrika på fotbolls VM

-Jag skall ta med dig på match på Råsunda

-Jag kommer att ringa varje dag

 

och jag sa ja

för du var min själsfrände

det kände jag alldeles säkert

du och jag i denna sommarkväll

 

...men så

hädanefter intet

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-17 22:44



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Allt och så ingentingen...
Klockren dikt direkt från verkligheten!!
"Och så, hädanefter intet"
2008-07-18

  aftermath
titeln är superb
ramar in innehållet/budskapet omisskänligt
2008-07-18

  korpfjäder
Höll på att skriva att det nog var lika bra med tanke på facit - men det skulle ju vara en dum kommentar.
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP