Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotograf Lena Krantz

 




I Sporaderna jag sporde

 

Jag sporde oändligheten

jag sporde evigheten

 

frågade

vishetshorisonten

eller

om det söta vinet

hade svaret

 

kanske

den ljumma vinden

eller

det varma havet

 

möjligen de

obebyggda öar

som gled mig förbi

lika mjukt

som frågan själv

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-18 10:39



Bookmark and Share


  RogerIvan
Kanske är frågan själva svaret?
2008-07-19

    Melona
Ja, jo,

fint om det vackra landet och dess mystik!
Mitt hjärta har en del av sig där med!
2008-07-18

  Ulf Lagerholm
ja detta gillade jag, kontemplativt lugn, stilla å tyst, och så det fräcka slutet, gott
2008-07-18

  Quasimodo
Mjukt och varsamt färdas orden och tankarna fram här och landar stillsamt i din fina bild !!!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP