Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mjau.


älska mig nu

ser du ögonen i spegeln
vill glittra som discokulan
läpparnas nariga yta
ser du alla ogråtna ögonfransar
vildvuxna hårstrån
näsans krökning mot himlen
ansiktets längtan efter sol

ser du alla öppna ytor
osmekta outnyttjade
områden av hud
förberedda för dina händer
ser du alla hål att falla i
allting att falla för
ser du famnen
läpparnas längtan

kom igen
du kan inte annat
än älska mig nu




Fri vers av thepinkprincess
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-18 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess