Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hårfina likheter




NYANSER

 

jag är glad att jag har

dig

 

jag är glad att vara

tillsammans

med

dig




Fri vers av KristinaE
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-18 17:51



Bookmark and Share


  Maria T
Skillnaden mellan har och vara.
Tycker bäst om vara tillsammans
2008-07-19

  Michaela Dutius
Mycket vacker och mjuk.
Ofta borde vi säga det -att vi är glada att ha!
2008-07-18

  iennie
Tacksamhet kan ibland inte vara nog, man är bara så lycklig över att få vara någons : )
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE