Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en aktuell retro


- den återkommande fredagsquizen -

 

 

Allt på sin rätta plats?

 

 

 

Vilka lakan leker du limbo under inatt?

 

Är du säker på att den som är med i leken kan leken tåla?

 

Är leken slut imorgon eller får den ett prefix?

 

Ska du och jag fortsätta med ryska posten efter limbon?

 

 

Jag börjar bli trött på kurragömma

 




Fri vers av theperna
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-19 01:16



Bookmark and Share


  SuperSweMe3
Jag är 17 år och fattar ingenting :D
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna