Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Druttens ord i \"Ärrad själ\"


Med smärtans påminnelse

.

Även om det inte längre blöder
är ärren där med påminnelsen
om vad som varit




Fri vers av Mejja
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-07-13 16:03



Bookmark and Share


    Agneta
ja--- de säger att tiden läker alla sår... men nej... jag kan inte hålla med.. ja.. som du sa.. det slutar blöda... men det gör ont ändå... minnen blir endast suddigare...
2005-07-15

    Camapani
kroppen minns allt...fint och enkelt skrivet om den inre smärtan.
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mejja