Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

relativ relation


Tanken slog mig i ansiktet en dag,
vi hade inte en chans hon och jag.

Skit och fan och vad skall jag göra.
sår blir på sommaren lättare sköra.

Hoppet var fogen i det som var vi,
ingenting annat var rätt eller fint.

När man bär på det sista av hopp i sin själ,
är det otroligt svårt att säga farväl.




Fri vers av Gerard
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-20 17:19



Bookmark and Share


  Desert dust
fint skrivet, jag känner igen mig, speciellet i sista stycket. vackert!
2008-07-20

  Cadena
Javisst, så går man igenom saker och ting efteråt och förundras... Jag tänker ofta att vi lär varandra saker och ting som vi behöver och att attraktionen ibland sitter i sådana saker fast man inte fattar det först - och kanske inte värdet av det heller...
2008-07-20

    ~maria~
ryser just nu, otroligt, varje ord känns som om de vore skrivna av mig, mitt i prick
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Gerard