Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore Tingeling....

...skulle jag strö lite stjärnstoft över era huvuden så att ni kunde flyga till landet Ingenstans

om jag vore John Blund skulle jag strö lite sömnstoft så flögo ni dit ändå!




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-20 21:32



Bookmark and Share


  RogerIvan
Tack;)
För du har redan gjort allt detta...
2008-07-20

  korpfjäder
Landet ingenstans är här. Tack!
2008-07-20

  Leif Furstedt VIP
Kul du. Fin och rolig med en botten på andra sidan... det flygs mycket :)
2008-07-20

  Quasimodo
Tack du lilla fe och ditt stoft här, snark!!!! Skojar !!!
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP